1) Oplysninger om indsamling af personoplysninger og kontaktoplysninger på den dataansvarlige

1.1 Vi er glade for, at du bes√łger vores hjemmeside, og takker for din interesse. P√• de f√łlgende sider informerer vi dig om h√•ndteringen af dine personlige data, n√•r du bruger vores hjemmeside. Personlige data er alle data, som du kan identificeres personligt med.

1.2 Den dataansvarlige for databehandlingen p√• dette websted i henhold til den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR) er aerobis fitness GmbH, Dieselstr. 6, 50859 K√∂ln, Tyskland, Tlf: +49 (0)2234-9895290, e-mail: [email protected]. Den dataansvarlige for behandlingen af personoplysninger er den fysiske eller juridiske person, der alene eller sammen med andre bestemmer form√•let med og midlerne til behandlingen af personoplysninger.

2) Dataindsamling, n√•r du bes√łger vores hjemmeside

2.1 N√•r du kun bruger vores hjemmeside til information, dvs. hvis du ikke registrerer dig eller p√• anden m√•de giver os oplysninger, indsamler vi kun data, som din browser sender til vores server (s√•kaldte "serverlogfiler"). N√•r du bes√łger vores hjemmeside, indsamler vi f√łlgende data, som er teknisk n√łdvendige for, at vi kan vise dig hjemmesiden:

  • Vores bes√łgte hjemmeside
  • Dato og klokkesl√¶t p√• adgangstidspunktet
  • M√¶ngden af sendte data i bytes
  • Kilde/reference, hvorfra du kom til siden
  • Anvendt browser
  • Anvendt operativsystem
  • Anvendt IP-adresse (hvis relevant: i anonymiseret form)

Databehandlingen udf√łres i overensstemmelse med art. 6 (1) punkt f GDPR p√• grundlag af vores legitime interesse i at forbedre stabiliteten og funktionaliteten af vores hjemmeside. Dataene vil ikke blive videregivet eller brugt p√• nogen anden m√•de. Vi forbeholder os dog ret til at kontrollere serverens logfiler efterf√łlgende, hvis der er konkrete indikationer p√• ulovlig brug.

2.2 Dette websted bruger SSL- eller TLS-kryptering af sikkerhedsm√¶ssige √•rsager og for at beskytte overf√łrslen af personoplysninger og andet fortroligt indhold (f.eks. ordrer eller foresp√łrgsler til den dataansvarlige). Du kan genkende en krypteret forbindelse p√• tegnstrengen https:// og l√•sesymbolet i din browserlinje.

3) Småkager

For at g√łre dit bes√łg p√• vores hjemmeside mere attraktivt og for at muligg√łre brugen af visse funktioner bruger vi cookies, dvs. sm√• tekstfiler, der gemmes p√• din slutenhed. I nogle tilf√¶lde slettes disse cookies automatisk igen, n√•r browseren lukkes (s√•kaldte "session cookies"), i andre tilf√¶lde forbliver disse cookies p√• din slutenhed i l√¶ngere tid og g√łr det muligt at gemme sideindstillinger (s√•kaldte "persistent cookies"). I sidstn√¶vnte tilf√¶lde kan du finde varigheden af lagringen i oversigten over cookie-indstillingerne i din webbrowser.

Hvis personoplysninger ogs√• behandles af individuelle cookies, der er indstillet af os, udf√łres behandlingen enten i overensstemmelse med art. 6, stk. 1, litra b, i GDPR til opfyldelse af kontrakten, i overensstemmelse med art. 6 (1) punkt a GDPR i tilf√¶lde af givet samtykke eller i overensstemmelse med art. 6, stk. 1, litra f, i GDPR for at varetage vores legitime interesser i den bedst mulige funktionalitet p√• hjemmesiden samt et kundevenligt og effektivt design af sidebes√łget.

Du kan indstille din browser på en sådan måde, at du bliver informeret om indstillingen af cookies, og du kan beslutte individuelt om deres accept eller udelukke accept af cookies i visse tilfælde eller generelt.

Bemærk, at funktionaliteten på vores hjemmeside kan være begrænset, hvis cookies ikke accepteres.

4) Kontakt til os

4.1 Jivochat

Dette websted bruger et live chat-system, der tilbydes af f√łlgende udbyder: Jivochat Inc, 525 W. Remington Drive, Sunnyvale, CA 94087, USA

Behandlingen af personoplysninger, der overf√łres via chat, udf√łres enten i overensstemmelse med art. 6 (1) punkt b GDPR, i det omfang det er n√łdvendigt for indledningen eller udf√łrelsen af kontrakten, eller i overensstemmelse med art. 6 (1) punkt f GDPR baseret p√• vores legitime interesse i effektiv st√łtte til vores bes√łgende p√• webstedet. Medmindre andet er p√•kr√¶vet ved lov, vil dine overf√łrte data blive slettet, n√•r de relevante fakta er blevet endeligt afklaret. Desuden kan yderligere oplysninger indsamles og evalueres ved hj√¶lp af cookies med det form√•l at oprette pseudonymiserede brugerprofiler.

Disse oplysninger vil dog ikke blive brugt til at identificere dig personligt og vil ikke blive sl√•et sammen med andre dataregistre. I det omfang disse oplysninger har en personlig reference, udf√łres behandlingen i overensstemmelse med art. 6 (1) punkt f GDPR baseret p√• vores legitime interesse i den statistiske analyse af brugeradf√¶rd til optimeringsform√•l.

Placering af cookies kan forhindres ved hj√¶lp af passende browserindstillinger. Funktionaliteten af vores websted kan dog v√¶re begr√¶nset i et s√•dant tilf√¶lde. Du kan til enhver tid g√łre indsigelse mod indsamling og opbevaring af data med henblik p√• at oprette en pseudonymiseret brugerprofil med virkning for fremtiden.

Vi har indg√•et en ordrebehandlingsaftale med udbyderen, der sikrer beskyttelse af vores bes√łgendes data og forbyder uautoriseret videregivelse til tredjeparter.

Ved overf√łrsel af data til USA anvender udbyderen Europa-Kommissionens standardkontraktbestemmelser, som skal sikre overholdelse af det europ√¶iske databeskyttelsesniveau.

4.2 ShopVote

Til vurderingsp√•mindelser bruger vi de tjenester, der tilbydes af f√łlgende udbyder: Blickreif GmbH, Schulstra√üe 46, 80634 M√ľnchen

Vi overf√łrer din e-mailadresse og, hvis relevant, andre kundedata til udbyderen udelukkende p√• grundlag af dit udtrykkelige samtykke i overensstemmelse med art. 6 (1) punkt a GDPR for at give udbyderen mulighed for at kontakte dig via e-mail med en p√•mindelse om vurdering.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med virkning for fremtiden over for os eller udbyderen.

Vi har indg√•et en ordrebehandlingskontrakt med udbyderen, der sikrer beskyttelse af vores bes√łgendes data og forbyder uautoriseret videregivelse til tredjeparter.

4.3 Når du kontakter os (f.eks. via kontaktformular eller e-mail), indsamles der personoplysninger. Hvilke data der indsamles i tilfælde af en kontaktformular, kan ses på den respektive kontaktformular. Disse data gemmes og bruges udelukkende med det formål at besvare din anmodning eller til at etablere kontakt og til den tilknyttede tekniske administration.

Retsgrundlaget for behandling af data er vores legitime interesse i at besvare din anmodning i overensstemmelse med art. 6 (1) punkt f GDPR. Hvis din kontakt har til form√•l at indg√• en kontrakt, er det yderligere retsgrundlag for behandlingen art. 6 (1) punkt b GDPR. Dine data slettes efter den endelige behandling af din foresp√łrgsel; dette er tilf√¶ldet, hvis det kan udledes af omst√¶ndighederne, at de p√•g√¶ldende fakta er endeligt afklaret, forudsat at der ikke er nogen juridiske opbevaringsforpligtelser, der modsiger dette.

5) Databehandling ved åbning af en kundekonto og til kontraktbehandling

I henhold til art. 6 (1) punkt b GDPR vil personoplysninger fortsat blive indsamlet og behandlet i det omfang, det er n√łdvendigt i hvert enkelt tilf√¶lde, hvis du giver os disse data, n√•r du √•bner en kundekonto. De data, der kr√¶ves for at √•bne en konto, kan findes i inputmasken i den tilsvarende formular p√• vores hjemmeside. Sletning af din kundekonto er mulig til enhver tid og kan ske ved at sende en besked til ovenst√•ende adresse p√• den ansvarlige person. Efter sletning af din kundekonto vil dine data blive slettet, forudsat at alle kontrakter, der er indg√•et via den, er blevet behandlet fuldt ud, ingen juridiske opbevaringsperioder er imod, og der ikke findes nogen legitim interesse fra vores side i den fortsatte opbevaring.

6) Kommentarfunktion

Inden for rammerne af kommentarfunktionen p√• dette websted gemmes og offentligg√łres ud over din kommentar ogs√• oplysninger om tidspunktet for skrivning af kommentaren og navnet p√• den kommentator, du har valgt, p√• webstedet. Desuden logges og gemmes din IP-adresse. Denne IP-adresse gemmes af sikkerhedsm√¶ssige √•rsager i tilf√¶lde af, at den p√•g√¶ldende person kr√¶nker tredjeparters rettigheder eller sender ulovligt indhold ved at indsende en kommentar. Vi har brug for din e-mailadresse til at kontakte dig, hvis en tredjepart skulle g√łre indsigelse mod dit offentliggjorte indhold som ulovligt. Retsgrundlaget for opbevaring af dine data er art. 6 (1) punkt b og f GDPR. Vi forbeholder os ret til at slette kommentarer, hvis tredjeparter g√łr indsigelse mod dem som v√¶rende ulovlige.

7) Brug af kundedata til direkte reklame

7.1 Tilmeld dig vores e-mail-nyhedsbrev

Hvis du tilmelder dig vores e-mail-nyhedsbrev, vil vi regelm√¶ssigt sende dig information om vores tilbud. De eneste obligatoriske data til udsendelse af nyhedsbrevet er din e-mailadresse. Det er frivilligt at angive yderligere data, som vil blive brugt til at adressere dig personligt. Vi bruger den s√•kaldte double opt-in-procedure til at sende nyhedsbrevet. Det betyder, at vi f√łrst sender dig et e-mail-nyhedsbrev, n√•r du udtrykkeligt har bekr√¶ftet, at du er indforst√•et med at modtage nyhedsbreve. Derefter sender vi dig en bekr√¶ftelsesmail, hvor du bliver bedt om at bekr√¶fte, at du √łnsker at modtage nyhedsbrevet fremover ved at klikke p√• et passende link.

Ved at aktivere bekræftelseslinket giver du os dit samtykke til brugen af dine personlige data i henhold til art. 6 (1) punkt a GPPR. Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, gemmer vi din IP-adresse, der er indtastet af din internetudbyder (ISP), samt dato og klokkeslæt for registreringen med det formål at spore et eventuelt misbrug af din e-mailadresse på et senere tidspunkt. De data, vi indsamler, når du tilmelder dig nyhedsbrevet, bruges udelukkende til salgsfremmende formål via nyhedsbrevet. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet via det link, der er angivet til dette formål i nyhedsbrevet, eller ved at sende en tilsvarende besked til den ansvarlige person, der er nævnt i begyndelsen. Efter afmelding slettes din e-mailadresse straks fra vores distributionsliste for nyhedsbrevet, medmindre du udtrykkeligt har givet samtykke til yderligere brug af dine data, eller vi forbeholder os ret til en mere omfattende brug af dine data, som er tilladt ved lov, og som vi informerer dig om i denne erklæring.

7.2 Udsendelse af nyhedsbrev til eksisterende kunder

Hvis du har givet os din e-mailadresse ved k√łb af produkter, forbeholder vi os ret til regelm√¶ssigt at sende dig tilbud p√• produkter, der ligner dem, du allerede har k√łbt, via e-mail. I henhold til ¬ß 7, stk. 3, i den tyske lov mod illoyal konkurrence beh√łver vi ikke at indhente et s√¶rskilt samtykke fra dig. I denne henseende udf√łres databehandlingen udelukkende p√• grundlag af vores legitime interesse i personlig direkte reklame i henhold til art. 6 (1) punkt f GDPR. Hvis du oprindeligt har gjort indsigelse mod brugen af din e-mailadresse til dette form√•l, sender vi dig ikke en e-mail. Du har til enhver tid ret til at g√łre indsigelse mod fremtidig brug af din e-mailadresse til ovenn√¶vnte reklameform√•l ved at underrette den dataansvarlige, der er n√¶vnt i begyndelsen af dette dokument. I denne forbindelse skal du kun betale transmissionsomkostningerne i henhold til de grundl√¶ggende takster. Efter modtagelse af din indsigelse oph√łrer brugen af din e-mailadresse til reklameform√•l straks.

7.3 Meddelelse via e-mail om tilgængelighed på lageret
Hvis vores online shop giver mulighed for at informere dig via e-mail om tidspunktet for tilg√¶ngelighed for udvalgte, midlertidigt utilg√¶ngelige varer, kan du abonnere p√• vores e-mail-meddelelsestjeneste for produkttilg√¶ngelighed. Hvis du tilmelder dig vores e-mail-meddelelsestjeneste for produkttilg√¶ngelighed, sender vi dig en engangsmeddelelse via e-mail om tilg√¶ngeligheden af den artikel, du har valgt. De eneste obligatoriske oplysninger, der er n√łdvendige for at sende denne meddelelse, er din e-mailadresse. Angivelsen af yderligere data er frivillig og bruges, hvis det er relevant, for at kunne adressere dig personligt. Vi bruger den s√•kaldte double opt-in-procedure, n√•r vi sender denne meddelelse. Det betyder, at vi kun sender dig en tilsvarende meddelelse, n√•r du udtrykkeligt har bekr√¶ftet, at du accepterer at modtage en s√•dan besked. Vi sender dig derefter en bekr√¶ftelses-e-mail, hvor du bliver bedt om at klikke p√• et link for at bekr√¶fte, at du √łnsker at modtage en s√•dan meddelelse.

Ved at aktivere bekr√¶ftelseslinket accepterer du brugen af dine personlige data i henhold til art. 6 (1) punkt a GDPR. N√•r du tilmelder dig vores e-mail-meddelelsestjeneste om varetilg√¶ngelighed, gemmer vi din IP-adresse som registreret af internetudbyderen (ISP) samt dato og klokkesl√¶t for registreringen for at kunne spore et eventuelt misbrug af din e-mail-adresse p√• et senere tidspunkt. De data, vi indsamler, n√•r du tilmelder dig vores e-mail-meddelelsestjeneste vedr√łrende tilg√¶ngelighed af varer, bruges udelukkende til at informere dig om tilg√¶ngeligheden af en bestemt vare i vores online shop. Du kan til enhver tid annullere e-mail-meddelelsestjenesten om tilg√¶ngelighed af varer ved at sende en tilsvarende besked til den dataansvarlige, der er n√¶vnt i begyndelsen. N√•r du har afmeldt dig, slettes din e-mailadresse straks fra vores distributionsliste, medmindre du udtrykkeligt har givet dit samtykke til yderligere brug af dine data, eller medmindre vi forbeholder os ret til at g√łre yderligere brug af dine data i overensstemmelse med loven, som vi informerer dig om i denne erkl√¶ring.

8) Behandling af data med henblik på ordrehåndtering

8.1 I det omfang det er n√łdvendigt for behandlingen af kontrakten til leverings- og betalingsform√•l, videregives de af os indsamlede personoplysninger til den bestilte transportvirksomhed og det bestilte kreditinstitut i overensstemmelse med art. 6 stk. 1 lit. b GDPR.

Hvis vi skylder dig opdateringer til varer med digitale elementer eller til digitale produkter p√• grundlag af en tilsvarende kontrakt, behandler vi de kontaktdata (navn, adresse, e-mailadresse), som du har angivet ved bestilling, for at informere dig personligt ved hj√¶lp af passende kommunikationsmidler (f.eks. via post eller e-mail) om kommende opdateringer inden for det lovbestemte tidsrum inden for rammerne af vores lovbestemte informationspligt i henhold til artikel. 6 stk. 1 lit. c GDPR. Dine kontaktoplysninger vil udelukkende blive brugt til at informere dig om opdateringer, som vi skylder, og vil kun blive behandlet af os til dette form√•l i det omfang, det er n√łdvendigt for de respektive oplysninger.

For at kunne behandle din ordre arbejder vi ogs√• sammen med f√łlgende tjenesteudbyder(e), som helt eller delvist st√łtter os i udf√łrelsen af indg√•ede kontrakter. Visse personoplysninger overf√łres til disse tjenesteudbydere i overensstemmelse med f√łlgende oplysninger.

8.2 Vi samarbejder med eksterne forsendelsespartnere for at opfylde vores kontraktlige forpligtelser over for vores kunder. Vi videregiver dit navn og din leveringsadresse udelukkende med det formål at levere varer til en af os valgt transportpartner i henhold til art. 6 (1) punkt b GDPR.

8.3 Amazon

Vi bruger f√łlgende udbyder til ordrebehandling: Amazon EU S.a r.l., 38 avenue John F. Kennedy, L-1855 Luxembourg

Navn, adresse og evt. andre personoplysninger videregives til udbyderen i henhold til art. 6 (1) punkt b GDPR udelukkende med det form√•l at behandle onlinebestillingen. Dine data videregives kun i det omfang, det faktisk er n√łdvendigt for at behandle ordren.

8.4 Videregivelse af personoplysninger til leverand√łrer af forsendelsestjenester

- DHL

Vi bruger f√łlgende udbyder som transportserviceudbyder: Deutsche Post AG, Charles-de-Gaulle-Stra√üe 20, 53113 Bonn, Tyskland

Vi videregiver din e-mailadresse og/eller dit telefonnummer til udbyderen i henhold til art. 6, stk. 1, litra a i GDPR f√łr levering af varerne med henblik p√• at koordinere en leveringsdato eller til leveringsmeddelelse, hvis du har givet dit udtrykkelige samtykke i bestillingsprocessen. Ellers videregiver vi kun navnet p√• modtageren og leveringsadressen til leverand√łren med henblik p√• levering i henhold til art. 6 (1) punkt b GDPR. Overf√łrslen finder kun sted i det omfang, det er n√łdvendigt for levering af varerne. I dette tilf√¶lde er forudg√•ende koordinering af leveringsdatoen med leverand√łren eller leveringsmeddelelsen ikke mulig.

Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes med virkning for fremtiden over for den ovenfor nævnte ansvarlige person eller over for udbyderen.
- GLS

Vi bruger f√łlgende udbyder som transportserviceudbyder: General Logistics Systems Germany GmbH & Co. OHG, GLS Germany-Stra√üe 1 - 7, 36286 Neuenstein, Tyskland

Vi videregiver din e-mailadresse og/eller dit telefonnummer til udbyderen i henhold til art. 6, stk. 1, litra a i GDPR f√łr levering af varerne med henblik p√• at koordinere en leveringsdato eller til leveringsmeddelelse, hvis du har givet dit udtrykkelige samtykke i bestillingsprocessen. Ellers videregiver vi kun navnet p√• modtageren og leveringsadressen til leverand√łren med henblik p√• levering i henhold til art. 6 (1) punkt b GDPR. Overf√łrslen finder kun sted i det omfang, det er n√łdvendigt for levering af varerne. I dette tilf√¶lde er forudg√•ende koordinering af leveringsdatoen med leverand√łren eller leveringsmeddelelsen ikke mulig.

Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes med virkning for fremtiden over for den ovenfor nævnte ansvarlige person eller over for udbyderen.
- UPS

Vi bruger f√łlgende udbyder som transportserviceudbyder: United Parcel Service Deutschland Inc. & Co. OHG, G√∂rlitzer Stra√üe 1, 41460 Neuss, Tyskland

Vi videregiver din e-mailadresse og/eller dit telefonnummer til udbyderen i henhold til art. 6, stk. 1, litra a i GDPR f√łr levering af varerne med henblik p√• at koordinere en leveringsdato eller til leveringsmeddelelse, hvis du har givet dit udtrykkelige samtykke i bestillingsprocessen. Ellers videregiver vi kun navnet p√• modtageren og leveringsadressen til leverand√łren med henblik p√• levering i henhold til art. 6 (1) punkt b GDPR. Overf√łrslen finder kun sted i det omfang, det er n√łdvendigt for levering af varerne. I dette tilf√¶lde er forudg√•ende koordinering af leveringsdatoen med leverand√łren eller leveringsmeddelelsen ikke mulig.

Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes med virkning for fremtiden over for den ovenfor nævnte ansvarlige person eller over for udbyderen.

8.5 Brug af betalingstjenesteudbydere

- Amazon betaler

Online betalingsmetoder fra f√łlgende udbyder er tilg√¶ngelige p√• denne hjemmeside: Amazon Payments Europe s.c.a., 38 avenue John F. Kennedy, L-1855 Luxembourg

Hvis du v√¶lger en betalingsmetode hos udbyderen, hvor du foretager en forudbetaling (f.eks. betaling med kreditkort), videregives dine betalingsdata, der er angivet under bestillingsprocessen (herunder navn, adresse, bank- og betalingskortoplysninger, valuta og transaktionsnummer) samt oplysninger om indholdet af din ordre til udbyderen i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, litra b, i GDPR. 6 (1) punkt b GDPR. I dette tilf√¶lde vil dine data kun blive videregivet med henblik p√• at behandle betaling med udbyderen og kun i det omfang, det er n√łdvendigt til dette form√•l.
- Apple Pay
Hvis du v√¶lger betalingsmetoden "Apple Pay" fra Apple Distribution International (Apple), Hollyhill Industrial Estate, Hollyhill, Cork, Irland, udf√łres betalingsbehandlingen via "Apple Pay"-funktionen p√• din terminalenhed, der drives med iOS, watchOS eller macOS, ved at debitere et betalingskort, der er deponeret hos "Apple Pay". Apple Pay bruger sikkerhedsfunktioner, der er indbygget i din enheds hardware og software, til at beskytte dine transaktioner. For at frigive en betaling er det derfor n√łdvendigt at indtaste en kode, der tidligere er defineret af dig, og at bekr√¶fte den ved hj√¶lp af "Face ID" eller "Touch ID" -funktionen p√• din terminal.
Med henblik p√• betalingsbehandling overf√łres de oplysninger, du har givet under bestillingsprocessen, sammen med oplysninger om din ordre, til Apple i krypteret form. Apple krypterer derefter disse data igen med en udviklerspecifik n√łgle, f√łr dataene overf√łres til betalingstjenesteudbyderen af det betalingskort, der er gemt i Apple Pay, til betalingsbehandling. Krypteringen sikrer, at kun det websted, hvorfra k√łbet blev foretaget, kan f√• adgang til betalingsoplysningerne. N√•r betalingen er gennemf√łrt, sender Apple din enheds kontonummer og en transaktionsspecifik dynamisk sikkerhedskode til den oprindelige hjemmeside for at bekr√¶fte betalingen.
Hvis personoplysninger behandles i de beskrevne overf√łrsler, udf√łres behandlingen udelukkende med henblik p√• betalingsbehandling i overensstemmelse med artikel. 6 Para. 1 lit. b GDPR.
Apple opbevarer anonymiserede transaktionsdata, herunder det omtrentlige k√łbsbel√łb, den omtrentlige dato og det omtrentlige klokkesl√¶t, og om transaktionen blev gennemf√łrt. Anonymisering udelukker fuldst√¶ndig enhver personlig reference. Apple bruger de anonymiserede data til at forbedre Apple Pay og andre Apple-produkter og -tjenester.
N√•r du bruger Apple Pay p√• iPhone eller Apple Watch til at gennemf√łre et k√łb, der er foretaget via Safari p√• Mac, kommunikerer Mac'en og autorisationsenheden via en krypteret kanal p√• Apples servere. Apple behandler eller gemmer ikke disse oplysninger i noget format, der kan identificere dig personligt. Du kan deaktivere muligheden for at bruge Apple Pay p√• din Mac i dine iPhone-indstillinger. G√• til "Wallet & Apple Pay", og deaktiver "Tillad betalinger p√• Mac".
For mere information om Apple Pay privacy, bes√łg venligst f√łlgende webadresse: https://support.apple.com/en-gb/HT203027
- giropay

Online betalingsmetoder fra f√łlgende udbyder er tilg√¶ngelige p√• denne hjemmeside: paydirekt GmbH, Stephanstr. 14-16, 60313 Frankfurt am Main, Tyskland

Hvis du v√¶lger en betalingsmetode hos udbyderen, hvor du foretager en forudbetaling (f.eks. betaling med kreditkort), videregives dine betalingsdata, der er angivet under bestillingsprocessen (herunder navn, adresse, bank- og betalingskortoplysninger, valuta og transaktionsnummer) samt oplysninger om indholdet af din ordre til udbyderen i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, litra b, i GDPR. 6 (1) punkt b GDPR. I dette tilf√¶lde vil dine data kun blive videregivet med henblik p√• at behandle betaling med udbyderen og kun i det omfang, det er n√łdvendigt til dette form√•l.
- Google Pay
Hvis du v√¶lger betalingsmetoden "Google Pay" fra Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irland ("Google"), udf√łres betalingsbehandlingen via "Google Pay"-applikationen p√• din mobile enhed, der k√łrer mindst Android 4.4 ("KitKat") og har en NFC-funktion ved at oplade et betalingskort, der er deponeret hos Google Pay eller et betalingssystem, der er verificeret der (f.eks. PayPal). Til frigivelse af en betaling via Google Pay p√• mere end 25,- ‚ā¨ kr√¶ves forudg√•ende opl√•sning af din mobile enhed ved hj√¶lp af den respektive verifikationsforanstaltning (f.eks. ansigtsgenkendelse, adgangskode, fingeraftryk eller m√łnster).
Med henblik p√• betalingsbehandling videresendes dine oplysninger, der er angivet under bestillingsprocessen, sammen med oplysningerne om din ordre til Google. Google overf√łrer derefter dine betalingsoplysninger, der er gemt i Google Pay, i form af et unikt transaktionsnummer til kildewebstedet, som bruges til at verificere en betaling. Dette transaktionsnummer indeholder ingen oplysninger om de reelle betalingsdata for dit betalingsmiddel, der er deponeret hos Google Pay, men oprettes og overf√łres som et entydigt gyldigt numerisk token. For alle transaktioner via Google Pay fungerer Google kun som mellemmand for at behandle betalingstransaktionen. Transaktionen udf√łres udelukkende i forholdet mellem brugeren og kildewebstedet ved at debitere det betalingsmiddel, der er deponeret hos Google Pay.
Hvis personoplysninger behandles i de beskrevne overf√łrsler, udf√łres behandlingen udelukkende med henblik p√• betalingsbehandling i overensstemmelse med artikel. 6 para. 1 lit. b GDPR.
Google forbeholder sig ret til at indsamle, gemme og evaluere visse transaktionsspecifikke oplysninger for hver transaktion, der foretages via Google Pay. Dette omfatter dato, tidspunkt og bel√łb for transaktionen, forhandlerens placering og beskrivelse, en beskrivelse fra forhandleren af de k√łbte varer eller tjenester, fotos, som du har knyttet til transaktionen, navn og e-mailadresse p√• s√¶lger og k√łber eller afsender og modtager, den anvendte betalingsmetode, din beskrivelse af √•rsagen til transaktionen og, hvis det er relevant, det tilbud, der er knyttet til transaktionen.
If√łlge Google udf√łres denne behandling udelukkende i overensstemmelse med art. 6, stk. 1 lit. f GDPR p√• grundlag af den legitime interesse i korrekt bogf√łring, verifikation af transaktionsdata og optimering og vedligeholdelse af funktionaliteten i Google Pay-tjenesten.
Google forbeholder sig også ret til at kombinere de behandlede transaktionsdata med andre oplysninger, der indsamles og gemmes af Google, når du bruger andre Google-tjenester.
Vilkårene for brug af Google Pay kan findes her:
https://payments.google.com/betalinger/apis-secure/u/0/hent_juridisk_dokument?ldo=0&ldt=googlepaytos&ldl=en
Yderligere oplysninger om databeskyttelse hos Google Pay kan findes p√• f√łlgende internetadresse:
https://payments.google.com/betalinger/apis-secure/hent_juridisk_dokument?ldo=0&ldt=privacynotice&ldl=en
- Klarna

Online betalingsmetoder fra f√łlgende udbyder er tilg√¶ngelige p√• denne hjemmeside: Klarna Bank AB, Sveav√§gen 46, 111 34 Stockholm, Sverige

Hvis du v√¶lger en betalingsmetode hos udbyderen, hvor du foretager en forudbetaling (f.eks. betaling med kreditkort), videregives dine betalingsdata, der er angivet under bestillingsprocessen (herunder navn, adresse, bank- og betalingskortoplysninger, valuta og transaktionsnummer) samt oplysninger om indholdet af din ordre til udbyderen i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, litra b, i GDPR. 6 (1) punkt b GDPR. I dette tilf√¶lde vil dine data kun blive videregivet med henblik p√• at behandle betaling med udbyderen og kun i det omfang, det er n√łdvendigt til dette form√•l.

N√•r du v√¶lger en betalingsmetode hos udbyderen, som udbyderen foretager forudbetalinger med (s√•som fakturak√łb eller afbetalingsk√łb eller direkte debitering), vil du ogs√• blive bedt om at angive visse personoplysninger (fornavn og efternavn, gade, husnummer, postnummer, by, f√łdselsdato, e-mailadresse, telefonnummer, hvis relevant data om alternative betalingsmidler) under bestillingsprocessen.

For at sikre vores legitime interesse i at fastsl√• vores kunders solvens videregiver vi disse data til udbyderen med henblik p√• en kreditvurdering i henhold til art. 6 (1) punkt f GDPR. Udbyderen kontrollerer p√• grundlag af de personoplysninger, du har oplyst, samt yderligere data (f.eks. indk√łbskurv, fakturasum, ordrehistorik, betalingshistorik), om den betalingsmulighed, du har valgt, kan bevilges med hensyn til betalings- og/eller misligholdelsesrisici.

Ud over interne udbyderkriterier kan identitets- og kreditv√¶rdighedsoplysninger fra f√łlgende kreditbureauer ogs√• indg√• i beslutningsprocessen som en del af ans√łgningsgennemgangen i overensstemmelse med art. 6 (1) punkt f GDPR:

https://cdn.klarna.com/1.0/delt/indhold/juridisk/termer/0/de_de/credit_rating_agencies

Kreditrapporten kan indeholde sandsynlighedsværdier (såkaldte scoreværdier). For så vidt som scoreværdier indgår i resultatet af kreditrapporten, er de baseret på en videnskabeligt anerkendt matematisk-statistisk procedure. Beregningen af scoreværdierne omfatter, men er ikke begrænset til, adressedata.

Du kan til enhver tid g√łre indsigelse mod denne behandling af dine data ved at sende en besked til os eller til udbyderen. Udbyderen kan dog stadig have ret til at behandle dine personoplysninger, hvis dette er n√łdvendigt for den kontraktm√¶ssige behandling af betalinger.
- Mollie

Online betalingsmetoder fra f√łlgende udbyder er tilg√¶ngelige p√• denne hjemmeside: Mollie B.V., Keizersgracht 313, 1016 EE Amsterdam, Holland

Hvis du v√¶lger en betalingsmetode hos udbyderen, hvor du foretager en forudbetaling (f.eks. betaling med kreditkort), videregives dine betalingsdata, der er angivet under bestillingsprocessen (herunder navn, adresse, bank- og betalingskortoplysninger, valuta og transaktionsnummer) samt oplysninger om indholdet af din ordre til udbyderen i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, litra b, i GDPR. 6 (1) punkt b GDPR. I dette tilf√¶lde vil dine data kun blive videregivet med henblik p√• at behandle betaling med udbyderen og kun i det omfang, det er n√łdvendigt til dette form√•l.
- Paypal

Online betalingsmetoder fra f√łlgende udbyder er tilg√¶ngelige p√• denne hjemmeside: PayPal (Europe) S.a.r.l. et Cie, S.C.A., 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxembourg

Hvis du v√¶lger en betalingsmetode fra udbyderen, som du foretager en forudbetaling for, vil dine betalingsdata, der er angivet under bestillingsprocessen (herunder navn, adresse, bank- og betalingskortoplysninger, valuta og transaktionsnummer) samt oplysninger om indholdet af din ordre blive videregivet til udbyderen i overensstemmelse med artikel. 6 (1) punkt b GDPR. I dette tilf√¶lde vil dine data kun blive videregivet med henblik p√• at behandle betaling med udbyderen og kun i det omfang, det er n√łdvendigt til dette form√•l.

N√•r du v√¶lger en betalingsmetode hos den udbyder, som udbyderen foretager forudbetalinger med, vil du ogs√• blive bedt om at angive visse personoplysninger (fornavn og efternavn, gade, husnummer, postnummer, by, f√łdselsdato, e-mailadresse, telefonnummer, hvis det er relevant data om alternative betalingsmidler) under bestillingsprocessen.

For at sikre vores legitime interesse i at fastsl√• vores kunders solvens videregiver vi disse data til udbyderen med henblik p√• en kreditvurdering i henhold til art. 6 (1) punkt f GDPR. Udbyderen kontrollerer p√• grundlag af de personoplysninger, du har oplyst, samt yderligere data (f.eks. indk√łbskurv, fakturasum, ordrehistorik, betalingshistorik), om den betalingsmulighed, du har valgt, kan bevilges med hensyn til betalings- og/eller misligholdelsesrisici.

Kreditrapporten kan indeholde sandsynlighedsværdier (såkaldte scoreværdier). For så vidt som scoreværdier indgår i resultatet af kreditrapporten, er de baseret på en videnskabeligt anerkendt matematisk-statistisk procedure. Beregningen af scoreværdierne omfatter, men er ikke begrænset til, adressedata.

Du kan til enhver tid g√łre indsigelse mod denne behandling af dine data ved at sende en besked til os eller til udbyderen. Udbyderen kan dog stadig have ret til at behandle dine personoplysninger, hvis dette er n√łdvendigt for den kontraktm√¶ssige behandling af betalinger.
- SOFORT

Online betalingsmetoder fra f√łlgende udbyder er tilg√¶ngelige p√• denne hjemmeside: SOFORT GmbH, Theresienh√∂he 12, 80339 M√ľnchen, Tyskland

Hvis du v√¶lger en betalingsmetode hos udbyderen, hvor du foretager en forudbetaling (f.eks. betaling med kreditkort), videregives dine betalingsdata, der er angivet under bestillingsprocessen (herunder navn, adresse, bank- og betalingskortoplysninger, valuta og transaktionsnummer) samt oplysninger om indholdet af din ordre til udbyderen i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, litra b, i GDPR. 6 (1) punkt b GDPR. I dette tilf√¶lde vil dine data kun blive videregivet med henblik p√• at behandle betaling med udbyderen og kun i det omfang, det er n√łdvendigt til dette form√•l.

9) Online markedsf√łring

Google AdSense

Dette websted bruger Google AdSense, en webannoncetjeneste fra Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 ESW5, Irland ("Google"). Google AdSense bruger s√•kaldte cookies. Dette er tekstfiler, der gemmes p√• din computer og muligg√łr en analyse af din brug af hjemmesiden. Derudover bruger Google AdSense ogs√• "web beacons" (sm√• usynlige grafikker) til at indsamle oplysninger, som kan bruges til at registrere, indsamle og evaluere enkle handlinger s√•som bes√łgstrafik p√• webstedet. De oplysninger, der genereres af disse cookies og/eller web beacons (herunder din IP-adresse) om din brug af dette websted, vil normalt blive overf√łrt til en server hos Google og blive gemt der. N√•r du bruger Google AdSense, kan personlige data ogs√• overf√łres til serverne hos Google LLC. i USA.

Google vil bruge de oplysninger, der indhentes p√• denne m√•de, til at analysere din brug af dette websted med hensyn til AdSense-annoncer. Den IP-adresse, der overf√łres af din browser som en del af Google AdSense, flettes ikke sammen med andre Google-data. De oplysninger, der indsamles af Google, kan overf√łres til tredjeparter, hvis dette er foreskrevet ved lov, og/eller hvis tredjeparter behandler disse data efter anmodning fra Google.

Al behandling, der er beskrevet ovenfor, is√¶r l√¶sning af oplysninger om den anvendte slutenhed, udf√łres kun, hvis du har givet os dit udtrykkelige samtykke til at g√łre det i overensstemmelse med art. 6 (1) punkt a GPDR. Uden dette samtykke vil Google AdSense ikke blive brugt under dit bes√łg p√• webstedet.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med virkning for fremtiden. For at ud√łve din tilbagekaldelse skal du deaktivere denne tjeneste i "Cookie Consent Tool", der findes p√• hjemmesiden.

For dataoverf√łrsler til USA deltager udbyderen i EU-US Data Privacy Framework, som sikrer overholdelse af det europ√¶iske databeskyttelsesniveau p√• grundlag af en beslutning om tilstr√¶kkelighed fra Europa-Kommissionen.

For mere information om Googles privatlivspolitik, bes√łg venligst: https://privacy.google.com/intl/da-GB/tag-kontrol.html?categories_activeEl=login

10) Webanalyse-tjenester

10.1 Google Analytics 4

Dette websted bruger Google Analytics 4, en tjeneste leveret af Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irland ("Google"), som kan bruges til at analysere brugen af websteder.

Ved brug af Google Analytics 4 anvendes s√•kaldte "cookies" som standard. Cookies er tekstfiler, der gemmes p√• din terminalenhed, og som muligg√łr en analyse af din brug af et websted. De oplysninger, der indsamles af cookies om din brug af webstedet (herunder den IP-adresse, der overf√łres af din terminalenhed, forkortet med de sidste cifre, se nedenfor), overf√łres normalt til en Google-server og gemmes og behandles der. Dette kan ogs√• resultere i overf√łrsel af oplysninger til serverne hos Google LLC, en virksomhed med base i USA, hvor oplysningerne behandles yderligere.

N√•r du bruger Google Analytics 4, indsamles og behandles den IP-adresse, der overf√łres af din terminalenhed, n√•r du bruger webstedet, altid som standard og automatisk kun p√• en anonymiseret m√•de, s√• en direkte personlig reference til de indsamlede oplysninger er udelukket. Denne automatiske anonymisering udf√łres ved at forkorte den IP-adresse, der overf√łres af din terminalenhed af Google inden for medlemslandene i Den Europ√¶iske Union (EU) eller andre kontraherende stater i aftalen om Det Europ√¶iske √ėkonomiske Samarbejdsomr√•de (E√ėS) med de sidste cifre.

P√• vores vegne bruger Google disse og andre oplysninger til at evaluere din brug af webstedet, til at udarbejde rapporter (rapporter) om dine webstedsaktiviteter eller din brugsadf√¶rd og til at give os andre tjenester i forbindelse med din brug af webstedet og internetbrug. I denne sammenh√¶ng vil den IP-adresse, der overf√łres og forkortes af din terminalenhed inden for rammerne af Google Analytics 4, ikke blive fusioneret med andre data fra Google. De data, der indsamles i forbindelse med brugen af Google Analytics 4, opbevares i 2 m√•neder og slettes derefter.

Google Analytics 4 muligg√łr ogs√• oprettelse af statistikker med udsagn om alder, k√łn og interesser for webstedsbrugere p√• grundlag af en evaluering af interessebaseret annoncering og med inddragelse af tredjepartsoplysninger via en s√¶rlig funktion, de s√•kaldte "demografiske egenskaber". Dette g√łr det muligt at bestemme og skelne mellem grupper af webstedsbrugere med henblik p√• at m√•lrette markedsf√łringsforanstaltninger. Data, der indsamles via de "demografiske karakteristika", kan dog ikke tildeles en bestemt person og dermed ikke dig personligt. Disse data, der indsamles via funktionen "demografiske karakteristika", opbevares i to m√•neder og slettes derefter.

Al behandling, der er beskrevet ovenfor, især indstillingen af Google Analytics-cookies til lagring og læsning af oplysninger på den terminalenhed, der bruges af dig til brug af hjemmesiden, finder kun sted, hvis du har givet os dit udtrykkelige samtykke til dette i henhold til art. 6 (1) lit. a GDPR. Uden dit samtykke vil Google Analytics 4 ikke blive brugt under din brug af hjemmesiden.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke, n√•r det er givet, med virkning for fremtiden. For at ud√łve din tilbagekaldelse skal du deaktivere denne tjeneste via "Cookie Consent Tool", der findes p√• hjemmesiden.

Google-signaler
P√• denne hjemmeside kan tjenesten "Google Signals" ogs√• bruges som en udvidelse af Google Analytics 4. Med Google Signals kan Google oprette rapporter p√• tv√¶rs af enheder (s√•kaldt "cross-device tracking"). Hvis du har aktiveret "personlige annoncer" i dine Google-kontoindstillinger, og du har forbundet dine internetaktiverede enheder med din Google-konto, kan Google analysere brugeradf√¶rd p√• tv√¶rs af enheder og oprette databasemodeller baseret p√• dette, forudsat at du har givet dit samtykke til brugen af Google Analytics i overensstemmelse med art. 6 stk. 1, litra a i GDPR (se ovenfor). Logins og enhedstyper for alle bes√łgende p√• siden, der var logget ind p√• en Google-konto og udf√łrte en konvertering, tages i betragtning. Dataene viser blandt andet, p√• hvilken enhed du f√łrst klikkede p√• en annonce, og p√• hvilken enhed den tilknyttede konvertering fandt sted. I det omfang Google Signals anvendes, modtager vi ingen personlige data fra Google, men kun statistikker, der er udarbejdet p√• grundlag af Google Signals. Du har mulighed for at deaktivere funktionen "personaliserede annoncer" i indstillingerne for din Google-konto og dermed sl√• analysen p√• tv√¶rs af enheder fra. For at g√łre dette skal du f√łlge instruktionerne p√• denne side: https://support.google.com/ads/svar/2662922?hl=de
Yderligere information kan findes her: https://support.google.com/analytics/svar/7532985?hl=de

Bruger-ID'er
Som en udvidelse af Google Analytics 4 kan funktionen "UserIDs" ogs√• bruges p√• denne hjemmeside. Ved at tildele individuelle UserID'er kan vi f√• Google til at oprette rapporter p√• tv√¶rs af enheder (s√•kaldt "cross-device tracking"). Dette betyder, at din brugsadf√¶rd ogs√• kan analyseres p√• tv√¶rs af enheder, hvis du har givet dit tilsvarende samtykke til brugen af Google Analytics i overensstemmelse med art. 6 stk. 1 litra a GDPR, hvis du har oprettet en personlig konto ved at registrere dig p√• denne hjemmeside og er logget ind p√• din personlige konto p√• forskellige slutenheder med dine relevante login-data. De data, der indsamles p√• denne m√•de, viser blandt andet, p√• hvilken slutenhed du klikkede p√• en annonce for f√łrste gang, og p√• hvilken slutenhed den relevante konvertering fandt sted.

Vi har indgået en såkaldt databehandlingsaftale med Google om vores brug af Google Analytics 4, hvor Google er forpligtet til at beskytte vores webstedsbrugeres data og ikke videregive dem til tredjeparter.

For dataoverf√łrsler til USA deltager udbyderen i EU-US Data Privacy Framework, som sikrer overholdelse af det europ√¶iske databeskyttelsesniveau p√• grundlag af en beslutning om tilstr√¶kkelighed fra Europa-Kommissionen.

Yderligere juridiske oplysninger om Google Analytics 4 kan findes p√• f√łlgende link: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Detaljer om den behandling, der udl√łses af Google Analytics 4, og Googles h√•ndtering af data fra websteder kan findes her: https://policies.google.com/teknologier/partner-sider

10.2 Dette websted bruger "Google Tag Manager", en tjeneste fra Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland (i det f√łlgende ben√¶vnt "Google").

Google Tag Manager giver et teknisk grundlag for at samle forskellige webapplikationer, herunder sporings- og analysetjenester, og for at kalibrere, kontrollere og knytte betingelser til dem via en ensartet brugergrænseflade.
Google Tag Manager selv gemmer ingen oplysninger p√• brugerens slutenheder eller l√¶ser dem. Tjenesten udf√łrer heller ikke nogen uafh√¶ngige dataanalyser.
Google Tag Manager overf√łrer dog din IP-adresse til Google, n√•r du bes√łger en side, og gemmer den muligvis der. En overf√łrsel til servere hos Google LLC i USA er ogs√• mulig.

Al behandling, der er beskrevet ovenfor, is√¶r l√¶sning eller lagring af oplysninger p√• den anvendte slutenhed, udf√łres kun, hvis du har givet os dit udtrykkelige samtykke i overensstemmelse med art. 6 (1) punkt a GDPR. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med virkning for fremtiden ved at deaktivere denne tjeneste i "cookie consent tool", der findes p√• hjemmesiden.

Vi har indg√•et en ordrebehandlingsaftale med udbyderen, som sikrer beskyttelsen af vores webstedsbes√łgendes data og forbyder uautoriseret videregivelse til tredjeparter.

For dataoverf√łrsler til USA deltager udbyderen i EU-US Data Privacy Framework, som sikrer overholdelse af det europ√¶iske databeskyttelsesniveau p√• grundlag af en beslutning om tilstr√¶kkelighed fra Europa-Kommissionen.

11) Retargeting/markedsf√łring/henvisningsannoncering

11.1¬†Facebook-pixel til oprettelse af brugerdefinerede m√•lgrupper (med cookie-samtykkev√¶rkt√łj)
I vores onlinetilbud anvendes den s√•kaldte "Facebook-pixel" fra det sociale netv√¶rk Facebook. Den drives af Meta Platforms Ireland Limited, 4 Grand Canal Quay, Square, Dublin 2, Irland (i det f√łlgende ben√¶vnt "Facebook").
Hvis en bruger klikker p√• en reklame, der er placeret af os, og som vises p√• Facebook, tilf√łjes en tilf√łjelse til URL'en p√• vores linkede side af Facebook-pixels. Hvis vores side giver mulighed for at dele data med Facebook via pixels, skrives denne URL-parameter ind i brugerens browser via en cookie, som indstilles af den linkede side selv. Denne cookie l√¶ses derefter af Facebook Pixel og g√łr det muligt at videresende dataene til Facebook.
Ved hj√¶lp af Facebook-pixlen er Facebook i stand til at bestemme bes√łgende p√• vores onlinetilbud som en m√•lgruppe til pr√¶sentation af annoncer (s√•kaldte "Facebook-annoncer"). Derfor vil Facebook-pixlen til visning af Facebook-annoncer, der er placeret af os, kun blive pr√¶senteret for Facebook-brugere, der har vist interesse for vores onlinetilbud, eller som viser visse egenskaber (f.eks. interesse for bestemte emner eller produkter, der bestemmes ved hj√¶lp af de bes√łgte websteder), som vi vil overf√łre til Facebook (s√•kaldte "brugerdefinerede m√•lgrupper"). N√•r vi bruger Facebook-pixels, √łnsker vi ogs√• at sikre, at vores Facebook-annoncer matcher brugernes potentielle interesse og ikke er irriterende. Dette giver os mulighed for at evaluere effektiviteten af Facebook-annoncer til statistiske og markedsunders√łgelsesform√•l ved at spore, om brugerne blev videresendt til vores websted efter at have klikket p√• en Facebook-annonce ("konvertering").
De indsamlede data er anonyme og giver os ingen oplysninger om brugerens identitet. Dataene gemmes og behandles dog af Facebook for at muligg√łre en forbindelse til den respektive brugerprofil og for at give Facebook mulighed for at bruge dataene til sine egne reklameform√•l i overensstemmelse med Facebooks retningslinjer for dataanvendelse (https://www.facebook.com/om/privacy/). Oplysningerne kan g√łre det muligt for Facebook og dets partnere at vise reklamer p√• og uden for Facebook.
Databehandlingen i forbindelse med brugen af Facebook Pixel udf√łres kun med dit udtrykkelige samtykke i henhold til art. 6 (1) punkt a GDPR. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med virkning for fremtiden. For at ud√łve din tilbagekaldelse skal du fjerne krydset ved siden af indstillingen for "Facebook Pixel" i "Cookie Consent Tool", der er indlejret p√• hjemmesiden.
For dataoverf√łrsler til USA deltager udbyderen i EU-US Data Privacy Framework, som sikrer overholdelse af det europ√¶iske databeskyttelsesniveau p√• grundlag af en beslutning om tilstr√¶kkelighed fra Europa-Kommissionen.

11.2 Google Ads Remarketing

Dette websted bruger online-reklameprogrammet "Google Ads" og, inden for rammerne af Google Ads, konverteringssporing af Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irland ("Google"). Vi bruger Google Ads til at g√łre opm√¶rksom p√• vores attraktive tilbud p√• eksterne websteder ved hj√¶lp af reklamemedier (s√•kaldte Google Adwords). Vi kan bestemme, hvor vellykket de enkelte reklameforanstaltninger er i forhold til dataene fra reklamekampagnerne. P√• denne m√•de forf√łlger vi √łnsket om at vise dig reklame, der er af interesse for dig, g√łre vores hjemmeside mere interessant for dig og opn√• en rimelig beregning af de afholdte reklameomkostninger.

Cookien til konverteringssporing indstilles, n√•r en bruger klikker p√• en annonce, der er placeret af Google. Cookies er sm√• tekstfiler, der gemmes p√• din terminalenhed. Disse cookies mister normalt deres gyldighed efter 30 dage og bruges ikke til personlig identifikation. Hvis brugeren bes√łger bestemte sider p√• dette websted, og cookien endnu ikke er udl√łbet, kan Google og vi genkende, om brugeren har klikket p√• annoncen og er blevet dirigeret til denne side. Hver Google Ads-kunde modtager en forskellig cookie. Cookies kan derfor ikke spores p√• tv√¶rs af Google Ads-kunders hjemmesider. De oplysninger, der indhentes ved hj√¶lp af konverteringscookien, bruges til at oprette konverteringsstatistikker for Google Ads-kunder, der har valgt konverteringssporing. Kunderne f√•r kendskab til det samlede antal brugere, der har klikket p√• deres annonce, og som er blevet omdirigeret til en side, der er m√¶rket med et konverteringssporingstag. De modtager dog ingen oplysninger, der kan bruges til at identificere brugerne personligt. Brugen af Google Ads kan ogs√• resultere i overf√łrsel af personlige data til serverne hos Google LLC. i USA.

Detaljer om de behandlingsoperationer, der igangsættes af Google Ads konverteringssporing, og om Googles håndtering af data, der indsamles fra websteder, kan findes her: https://policies.google.com/teknologier/partner-sider?hl=en
Al behandling beskrevet ovenfor, is√¶r indstillingen af cookies til l√¶sning af oplysninger p√• den anvendte slutenhed, vil kun blive udf√łrt, hvis du har givet os dit udtrykkelige samtykke til at g√łre det i overensstemmelse med art. 6 (1) punkt a GDPR. Uden dette samtykke vil Google Conversion Tracking ikke blive brugt under dit bes√łg p√• hjemmesiden.

Du kan permanent deaktivere indstillingen af cookies fra Google Ads Conversion Tracking for reklamepr√¶ferencer. Du kan downloade og installere det browser-plug-in, der er tilg√¶ngeligt p√• f√łlgende link: https://support.google.com/ads/svar/7395996?
Bemærk, at visse funktioner på dette websted muligvis ikke er tilgængelige eller kan være begrænsede, hvis du har deaktiveret brugen af cookies.

Yderligere oplysninger om Googles privatlivspolitik kan ses på:
https://www.google.com/politikker/teknologier/ads/

For dataoverf√łrsler til USA deltager udbyderen i EU-US Data Privacy Framework, som sikrer overholdelse af det europ√¶iske databeskyttelsesniveau p√• grundlag af en beslutning om tilstr√¶kkelighed fra Europa-Kommissionen.

11.3 Google Ads konverteringssporing

Dette websted bruger online-reklameprogrammet "Google Ads" og, inden for rammerne af Google Ads, konverteringssporing af Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irland ("Google"). Vi bruger Google Ads til at g√łre opm√¶rksom p√• vores attraktive tilbud p√• eksterne websteder ved hj√¶lp af reklamemedier (s√•kaldte Google Adwords). Vi kan bestemme, hvor vellykket de enkelte reklameforanstaltninger er i forhold til dataene fra reklamekampagnerne. Vores m√•l er at vise dig reklame, der er af interesse for dig, at g√łre vores hjemmeside mere interessant for dig og at opn√• en rimelig beregning af de afholdte reklameomkostninger.

Cookien til konverteringssporing indstilles, n√•r en bruger klikker p√• en annonce, der er placeret af Google. Cookies er sm√• tekstfiler, der gemmes p√• din enhed. Disse cookies mister normalt deres gyldighed efter 30 dage og bruges ikke til personlig identifikation. Hvis brugeren bes√łger bestemte sider p√• dette websted, og cookien endnu ikke er udl√łbet, kan Google og vi genkende, at brugeren har klikket p√• annoncen og er blevet omdirigeret til denne side. Hver Google Ads-kunde modtager en forskellig cookie. Cookies kan derfor ikke spores p√• tv√¶rs af Google Ads-kunders hjemmesider. De oplysninger, der indhentes ved hj√¶lp af konverteringscookien, bruges til at oprette konverteringsstatistikker for Google Ads-kunder, der har valgt konverteringssporing. Kunderne f√•r kendskab til det samlede antal brugere, der har klikket p√• deres annonce og er blevet omdirigeret til en side, der er m√¶rket med et konverteringssporingstag. De modtager dog ingen oplysninger, der kan bruges til at identificere brugerne personligt. Brugen af Google Ads kan ogs√• resultere i overf√łrsel af personlige data til serverne hos Google LLC. i USA.

Detaljer om den behandling, der udl√łses af Google Ads Conversion Tracking, og om Googles h√•ndtering af data fra websteder kan findes her: https://policies.google.com/teknologier/partner-sider.

Al den behandling, der er beskrevet ovenfor, is√¶r indstillingen af cookies til udl√¶sning af oplysninger p√• den anvendte slutenhed, vil kun blive udf√łrt, hvis du har givet os dit udtrykkelige samtykke til at g√łre det i overensstemmelse med art. 6 (1) a GDPR. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med virkning for fremtiden ved at deaktivere denne tjeneste i "Cookie Consent Tool", der findes p√• hjemmesiden.

Du kan ogs√• permanent g√łre indsigelse mod indstillingen af cookies af Google Ads konverteringssporing ved at downloade og installere Google browser plug-in, der er tilg√¶ngelig p√• f√łlgende link:
https://www.google.com/indstillinger/ads/plugin?hl=en

Bemærk, at visse funktioner på dette websted muligvis ikke er tilgængelige eller kan være begrænsede, hvis du har deaktiveret brugen af cookies.
Googles privatlivspolitik kan ses her: https://policies.google.com/privacy

For dataoverf√łrsler til USA deltager udbyderen i EU-US Data Privacy Framework, som sikrer overholdelse af det europ√¶iske databeskyttelsesniveau p√• grundlag af en beslutning om tilstr√¶kkelighed fra Europa-Kommissionen.

11.4 Google Marketing Platform

Dette websted bruger online marketingv√¶rkt√łjet Google Marketing Platform fra operat√łren Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irland ("GMP").

GMP bruger cookies til at vise annoncer, der er relevante for brugerne, til at forbedre rapporter om kampagnepræstationer eller til at forhindre, at en bruger ser de samme annoncer mere end én gang. Google bruger et cookie-id til at identificere, hvilke annoncer der vises i hvilken browser, og til at forhindre, at de vises mere end én gang.

Derudover kan GMP bruge cookie-id'er til at registrere s√•kaldte konverteringer, der er relateret til annonceanmodninger. Det er f.eks. tilf√¶ldet, n√•r en bruger ser en GMP-annonce og senere med den samme browser g√•r ind p√• annonc√łrens hjemmeside og foretager et k√łb via denne hjemmeside. If√łlge Google indeholder GMP-cookies ingen personlige oplysninger.

P√• grund af de anvendte marketingv√¶rkt√łjer opretter din browser automatisk en direkte forbindelse til Googles server. Vi har ingen indflydelse p√• omfanget og den videre brug af de data, der indsamles af Google ved brug af disse v√¶rkt√łjer, og informerer dig derfor som f√łlger i henhold til vores viden: Ved at integrere GMP modtager Google oplysninger om, at du har √•bnet den tilsvarende del af vores websted eller klikket p√• en annonce fra os. Hvis du er registreret med en Google-tjeneste, kan Google tildele bes√łget til din konto. Selv hvis du ikke er registreret hos Google eller ikke har logget ind, er det muligt, at udbyderen finder ud af og gemmer din IP-adresse. I forbindelse med brugen af GMP kan der ogs√• overf√łres personoplysninger til serverne hos Google LLC. i USA.

Al behandling, der er beskrevet ovenfor, is√¶r l√¶sning af oplysninger om den anvendte slutenhed, udf√łres kun, hvis du har givet os dit udtrykkelige samtykke til at g√łre det i overensstemmelse med art. 6 (1) punkt a GPDR. Uden dette samtykke vil GMP ikke blive brugt under dit bes√łg p√• webstedet.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med virkning for fremtiden. For at ud√łve din tilbagekaldelse skal du deaktivere denne tjeneste i "Cookie Consent Tool", der findes p√• hjemmesiden.

For dataoverf√łrsler til USA deltager udbyderen i EU-US Data Privacy Framework, som sikrer overholdelse af det europ√¶iske databeskyttelsesniveau p√• grundlag af en beslutning om tilstr√¶kkelighed fra Europa-Kommissionen.

Du kan f√• yderligere oplysninger om databeskyttelsesbestemmelserne i GMP by Google p√• f√łlgende internetadresse: https://policies.google.com/privacy?gl=de&hl=da

11.5 Pinterest-Tag konverteringssporing

Dette websted bruger konverteringssporingsteknologi fra f√łlgende udbyder: Pinterest Europe Ltd, Palmerston House, 2nd Floor, Fenian Street, Dublin 2, Irland

Hvis du har fået adgang til vores websted fra en reklame på udbyderens domæne, kan reklamens succes spores ved hjælp af cookies og/eller sammenlignelige teknologier (sporingspixels, web beacons, pings eller HTTP-anmodninger).
Til dette form√•l l√¶ses visse slutenheds- og browseroplysninger, herunder din IP-adresse, hvis det er relevant, via sporingsteknologien for at registrere og evaluere brugerhandlinger, der er foruddefineret af os (f.eks. afsluttede transaktioner, leads, s√łgeforesp√łrgsler p√• webstedet, opkald til produktsider). Dette g√łr det muligt for os at udarbejde statistikker over brugeradf√¶rd p√• vores websted efter videresendelse fra en reklame, som vi bruger til at optimere vores tilbud.

Al behandling beskrevet ovenfor, is√¶r indstillingen af cookies til l√¶sning af oplysninger p√• den anvendte slutenhed, vil kun blive udf√łrt, hvis du har givet os dit udtrykkelige samtykke til at g√łre det i overensstemmelse med art. 6 (1) punkt a GDPR. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med fremtidig virkning ved at deaktivere denne tjeneste i "cookie consent tool", der findes p√• hjemmesiden.

Vi har indg√•et en ordrebehandlingsaftale med udbyderen, som sikrer beskyttelsen af vores bes√łgendes data og forbyder uautoriseret videregivelse til tredjeparter.

11.6 Sporing af Twitter-konverteringer

Dette websted bruger konverteringssporingsteknologi fra f√łlgende udbyder: Twitter International Unlimited Company, One Cumberland Place, Fenian Street, Dublin 2, D02 AX07 Ireland

Hvis du har fået adgang til vores websted fra en reklame på udbyderens domæne, kan reklamens succes spores ved hjælp af cookies og/eller sammenlignelige teknologier (sporingspixels, web beacons, pings eller HTTP-anmodninger).
Til dette form√•l l√¶ses visse slutenheds- og browseroplysninger, herunder din IP-adresse, hvis det er relevant, via sporingsteknologien for at registrere og evaluere brugerhandlinger, der er foruddefineret af os (f.eks. afsluttede transaktioner, leads, s√łgeforesp√łrgsler p√• webstedet, opkald til produktsider). Dette g√łr det muligt for os at udarbejde statistikker over brugeradf√¶rd p√• vores websted efter videresendelse fra en reklame, som vi bruger til at optimere vores tilbud.

Al behandling beskrevet ovenfor, is√¶r indstillingen af cookies til l√¶sning af oplysninger p√• den anvendte slutenhed, vil kun blive udf√łrt, hvis du har givet os dit udtrykkelige samtykke til at g√łre det i overensstemmelse med art. 6 (1) punkt a GDPR. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med fremtidig virkning ved at deaktivere denne tjeneste i "cookie consent tool", der findes p√• hjemmesiden.

Vi har indg√•et en ordrebehandlingsaftale med udbyderen, som sikrer beskyttelsen af vores bes√łgendes data og forbyder uautoriseret videregivelse til tredjeparter.

12) Funktionaliteter på webstedet

12.1 YouTube-videoer

Dette websted bruger plugins til at vise og afspille videoer fra f√łlgende udbyder: Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 ESW5, Irland

Data kan ogs√• overf√łres til: Google LLC, USA.

N√•r du √•bner en side p√• vores websted, der indeholder et s√•dant plugin, opretter din browser en direkte forbindelse til udbyderens servere for at indl√¶se plugin'et. Dette indeb√¶rer, at visse oplysninger, herunder din IP-adresse, overf√łres til udbyderen.

Hvis afspilningen af indlejrede videoer startes via plugin'et, bruger udbyderen også cookies til at indsamle oplysninger om brugeradfærd, til at oprette afspilningsstatistikker og til at forhindre misbrug.

Hvis du er logget ind p√• en brugerkonto, der vedligeholdes af udbyderen under dit bes√łg p√• webstedet, vil dine data blive tildelt direkte til din konto, n√•r du klikker p√• en video. Hvis du ikke √łnsker at f√• dine data tildelt til din konto, skal du logge ud, f√łr du klikker p√• afspilningsknappen.

Al ovennævnte behandling, især indstillingen af cookies til udlæsning af oplysninger på den anvendte slutenhed, finder kun sted, hvis du har givet os dit udtrykkelige samtykke i overensstemmelse med art. 6 (1) punkt a GDPR. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med virkning for fremtiden ved at deaktivere denne tjeneste via "cookie consent tool", der findes på hjemmesiden.

For dataoverf√łrsler til USA deltager udbyderen i EU-US Data Privacy Framework, som sikrer overholdelse af det europ√¶iske databeskyttelsesniveau p√• grundlag af en beslutning om tilstr√¶kkelighed fra Europa-Kommissionen.

12.2 ShopVote-grafik

Grafiske elementer fra f√łlgende udbyder er integreret p√• vores hjemmeside for at vise eksterne kundevurderinger og/eller eksternt tildelte kvalitetsm√¶rker: Blickreif GmbH, Schulstra√üe 46, 80634 M√ľnchen, Tyskland.

Hvis du √•bner en side p√• vores websted, der indeholder s√•danne grafiske elementer, opretter din browser en direkte forbindelse til udbyderens servere for at indl√¶se elementerne korrekt. Dette indeb√¶rer overf√łrsel af visse browseroplysninger, herunder din IP-adresse, til udbyderen.

Hvis personoplysninger behandles i denne sammenh√¶ng, sker det i overensstemmelse med art. 6 (1) punkt f GDPR baseret p√• vores legitime interesse i den optimale markedsf√łring af vores tilbud og det tiltalende design af vores hjemmeside.

12.3 Google Maps API

For at kontrollere visse indtastninger i adresseformularen i ordreprocessen, der bruges p√• vores web shop , for at opdage inputfejl i realtid, bruger vi tjenesterne fra f√łlgende udbyder: Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irland

Data kan ogs√• overf√łres til: Google LLC, USA

Udbyderen validerer den indtastede adresse, kontrollerer stavningen og udfylder eventuelle manglende data. Hvis adressen ikke er unik, vises der korrekte alternative forslag. Til dette form√•l overf√łres de adressedata, du har indtastet, til udbyderen, gemmes der og evalueres.

Denne behandling udf√łres i overensstemmelse med art. 6 (1) punkt f GDPR baseret p√• vores legitime interesse i korrekt indsamling af de korrekte kundeadressedata for omhyggeligt at opfylde vores kontraktlige leveringsforpligtelser og for at forhindre problemer med kontraktens gennemf√łrelse.

Udbyderen behandler de pågældende data separat og fletter dem ikke sammen med andre datafiler. Han sletter dem, så snart deres status eller korrekthed er blevet bekræftet, men ikke senere end efter 30 dage.

For dataoverf√łrsler til USA deltager udbyderen i EU-US Data Privacy Framework, som sikrer overholdelse af det europ√¶iske databeskyttelsesniveau p√• grundlag af en beslutning om tilstr√¶kkelighed fra Europa-Kommissionen.

12.4 FontAwesome

Dette websted bruger s√•kaldte webfonte fra f√łlgende udbyder til at vise fonte p√• en ensartet m√•de: Fonticons, Inc, 710 Blackhorn Dr, Carl Junction, 64834, MO, USA

N√•r du √•bner en side, indl√¶ser din browser de n√łdvendige webskrifttyper i din browsercache for at vise tekster og skrifttyper korrekt og opretter en direkte forbindelse til udbyderens servere. I denne proces overf√łres visse browseroplysninger, herunder din IP-adresse, til udbyderen.

Behandlingen af personoplysninger under etablering af forbindelsen med udbyderen af skrifttyperne udf√łres kun, hvis du har givet os dit udtrykkelige samtykke til at g√łre det i overensstemmelse med art. 6 (1) punkt a GDPR. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med virkning for fremtiden ved at deaktivere denne tjeneste via "cookie consent tool", der findes p√• hjemmesiden. Hvis din browser ikke underst√łtter webfonts, vil din computer bruge en standardfont.

Ved overf√łrsel af data til USA anvender udbyderen Europa-Kommissionens standardkontraktbestemmelser, som skal sikre overholdelse af det europ√¶iske databeskyttelsesniveau.

12.5 Google Web Fonts

Dette websted bruger s√•kaldte webfonte fra f√łlgende udbyder til at vise fonte p√• en ensartet m√•de: Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irland

Data overf√łres ogs√• til: Google LLC, USA

N√•r du √•bner en side, indl√¶ser din browser de n√łdvendige webskrifttyper i din browsercache for at vise tekster og skrifttyper korrekt og opretter en direkte forbindelse til udbyderens servere. I denne proces overf√łres visse browseroplysninger, herunder din IP-adresse, til udbyderen.

Behandlingen af personoplysninger under etablering af forbindelsen med udbyderen af skrifttyperne udf√łres kun, hvis du har givet os dit udtrykkelige samtykke til at g√łre det i overensstemmelse med art. 6 (1) punkt a GDPR. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med virkning for fremtiden ved at deaktivere denne tjeneste via "cookie consent tool", der findes p√• hjemmesiden. Hvis din browser ikke underst√łtter webfonts, vil din computer bruge en standardfont.

For dataoverf√łrsler til USA deltager udbyderen i EU-US Data Privacy Framework, som sikrer overholdelse af det europ√¶iske databeskyttelsesniveau p√• grundlag af en beslutning om tilstr√¶kkelighed fra Europa-Kommissionen.

12.6 reCAPTCHA

P√• dette websted bruger vi CAPTCHA-tjenesten fra f√łlgende udbyder: Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irland

Data kan ogs√• overf√łres til: Google LLC, USA. Til det visuelle design af CAPTCHA-vinduet bruger udbyderen "Google Fonts", dvs. skrifttyper, der er indl√¶st fra internettet af Google. Der behandles ikke yderligere oplysninger end dem, der er n√¶vnt ovenfor, og som allerede overf√łres til Google via ReCaptchas funktionalitet.

Tjenesten kontrollerer, om et input er foretaget af en fysisk person eller misbrugt af maskine og automatiseret behandling med det form√•l at blokere spam, DDoS-angreb og lignende automatiserede ondsindede angreb. For at sikre, at en handling udf√łres af et menneske og ikke af en automatiseret bot, indsamler udbyderen IP-adressen p√• den anvendte slutenhed, browserens genkendelsesdata, operativsystemtypen og datoen og varigheden af bes√łget og overf√łrer disse data til udbyderens servere for at blive evalueret.

Denne proces er baseret på vores legitime interesse i at bestemme individuelt ansvar ved brug af internettet og i at forhindre misbrug og spam i overensstemmelse med art. 6 Para. 1 lit. f GDPR.

Vi har indg√•et en ordrebehandlingskontrakt med udbyderen, der sikrer beskyttelsen af vores bes√łgendes data og forbyder uautoriseret videregivelse til tredjeparter.

For dataoverf√łrsler til USA deltager udbyderen i EU-US Data Privacy Framework, som sikrer overholdelse af det europ√¶iske databeskyttelsesniveau p√• grundlag af en beslutning om tilstr√¶kkelighed fra Europa-Kommissionen.

13) V√¶rkt√łj og diverse

13.1 - DATEV

Til udf√łrelse af regnskabet bruger vi tjenesten for den skybaserede regnskabssoftware fra f√łlgende udbyder: DATEV eG, Paumgartnerstr. 6-14, 90429 N√ľrnberg, Tyskland

Udbyderen behandler indgående og udgående fakturaer og, hvis det er relevant, også vores virksomheds banktransaktioner for automatisk at registrere fakturaer, matche dem med transaktionerne og oprette det finansielle regnskab ud fra dette i en halvautomatisk proces.

For s√• vidt som personoplysninger ogs√• behandles i denne sammenh√¶ng, udf√łres behandlingen i overensstemmelse med art. 6, stk. 1, litra f i GDPR p√• grundlag af vores legitime interesse i en effektiv organisering og dokumentation af vores forretningstransaktioner.
- weclapp

Til udf√łrelse af regnskabet bruger vi tjenesten for den cloudbaserede regnskabssoftware fra f√łlgende udbyder: weclapp SE Neue Mainzer Stra√üe 66 - 68, 60311 Frankfurt am Main, Tyskland.

Udbyderen behandler indgående og udgående fakturaer og, hvis det er relevant, også vores virksomheds banktransaktioner for automatisk at registrere fakturaer, matche dem med transaktionerne og oprette det finansielle regnskab ud fra dette i en halvautomatisk proces.

For s√• vidt som personoplysninger ogs√• behandles i denne sammenh√¶ng, udf√łres behandlingen i overensstemmelse med art. 6, stk. 1, litra f i GDPR p√• grundlag af vores legitime interesse i en effektiv organisering og dokumentation af vores forretningstransaktioner.

13.2 Dette websted bruger et s√•kaldt "cookie-samtykkev√¶rkt√łj" til at opn√• effektivt brugersamtykke til cookies og cookie-baserede applikationer, der kr√¶ver samtykke. "Cookie-samtykkev√¶rkt√łjet" vises for brugerne i form af en interaktiv brugergr√¶nseflade, n√•r de g√•r ind p√• siden, hvor der kan gives samtykke til visse cookies og/eller cookie-baserede applikationer ved at s√¶tte kryds i det relevante felt.

Ved hj√¶lp af v√¶rkt√łjet indl√¶ses alle cookies/tjenester, der kr√¶ver samtykke, kun, hvis den respektive bruger giver det tilsvarende samtykke ved at afkrydse det tilsvarende felt. Dette sikrer, at s√•danne cookies kun indstilles p√• brugerens respektive slutenhed, hvis der er givet samtykke.

V√¶rkt√łjet s√¶tter teknisk n√łdvendige cookies for at gemme dine cookie-pr√¶ferencer. Personlige brugerdata behandles generelt ikke.
Hvis der i enkelte tilfælde behandles personoplysninger (f.eks. IP-adressen) med henblik på at gemme, tildele eller logge cookieindstillinger, sker dette i overensstemmelse med art. 6 (1) punkt GDPR baseret på vores legitime interesse i lovmedholdelig, brugerspecifik og brugervenlig samtykkehåndtering for cookies og dermed i et lovmedholdeligt design af vores hjemmeside.
Yderligere retsgrundlag for behandlingen er art. 6 (1) punkt c GDPR. Som ansvarlig part er vi underlagt den juridiske forpligtelse til at g√łre brugen af teknisk un√łdvendige cookies afh√¶ngig af det respektive brugersamtykke.
Yderligere oplysninger om operat√łren og indstillingsmulighederne for cookie-samtykkev√¶rkt√łjet kan findes direkte i den tilsvarende brugergr√¶nseflade p√• vores hjemmeside.

14) Den registreredes rettigheder

14.1 Den g√¶ldende databeskyttelseslovgivning giver dig f√łlgende omfattende rettigheder for registrerede (ret til information og indgriben) over for den dataansvarlige med hensyn til behandlingen af dine personoplysninger:

  • Den registreredes ret til indsigt i henhold til art. 15 GDPR;
  • Ret til berigtigelse i henhold til art. 16 GDPR;
  • Ret til sletning ("ret til at blive glemt") i henhold til art. 17 GDPR;
  • Ret til begr√¶nsning af behandling i henhold til art. 18 GDPR;
  • Ret til at blive informeret i henhold til art. 19 GDPR;
  • Ret til dataportabilitet i henhold til art. 20 GDPR;
  • Ret til at tr√¶kke et givet samtykke tilbage i henhold til art. 7 (3) GDPR;
  • Ret til at indgive en klage i henhold til art. 77 GDPR.

14.2 RET TIL AT G√ėRE INDSIGELSE

HVIS VI INDEN FOR RAMMERNE AF EN INTERESSEAFVEJNING BEHANDLER DINE PERSONOPLYSNINGER P√Ö GRUNDLAG AF VORES OVERVEJENDE LEGITIME INTERESSE, HAR DU TIL ENHVER TID RET TIL AT G√ėRE INDSIGELSE MOD DENNE BEHANDLING MED VIRKNING FOR FREMTIDEN AF DE GRUNDE, DER F√ėLGER AF DIN S√ÜRLIGE SITUATION.

HVIS DU UD√ėVER DIN RET TIL AT G√ėRE INDSIGELSE, STOPPER VI BEHANDLINGEN AF DE P√ÖG√ÜLDENDE DATA. VI FORBEHOLDER OS DOG RET TIL YDERLIGERE BEHANDLING, HVIS VI KAN BEVISE TVINGENDE GRUNDE, DER ER V√ÜRD AT BESKYTTE FOR BEHANDLING, SOM OPVEJER DINE INTERESSER, GRUNDL√ÜGGENDE RETTIGHEDER OG FRIHEDER, ELLER HVIS BEHANDLINGEN TJENER TIL AT H√ÜVDE, UD√ėVE ELLER FORSVARE JURIDISKE KRAV.

HVIS VI BEHANDLER DINE PERSONOPLYSNINGER TIL DIREKTE MARKEDSF√ėRINGSFORM√ÖL, HAR DU TIL ENHVER TID RET TIL AT G√ėRE INDSIGELSE MOD BEHANDLINGEN AF DINE PERSONOPLYSNINGER, SOM ANVENDES TIL DIREKTE MARKEDSF√ėRINGSFORM√ÖL. DU KAN UD√ėVE INDSIGELSEN SOM BESKREVET OVENFOR.

HVIS DU UD√ėVER DIN RET TIL AT G√ėRE INDSIGELSE, VIL VI STOPPE MED AT BEHANDLE DE P√ÖG√ÜLDENDE DATA TIL DIREKTE REKLAMEFORM√ÖL.

15) Varighed af opbevaring af personoplysninger

Varigheden af opbevaringen af personoplysninger er baseret på det respektive retsgrundlag, formålet med behandlingen og - hvis det er relevant - på den respektive juridiske opbevaringsperiode (f.eks. kommercielle og skattemæssige opbevaringsperioder).

Hvis personoplysninger behandles på grundlag af et udtrykkeligt samtykke i henhold til art. 6 (1) punkt a GDPR, opbevares disse data, indtil den registrerede tilbagekalder sit samtykke.

Hvis der er lovlige opbevaringsperioder for data, der behandles inden for rammerne af juridiske eller lignende forpligtelser p√• grundlag af art. 6 (1) punkt b GDPR, slettes disse data rutinem√¶ssigt efter udl√łbet af opbevaringsperioderne, hvis de ikke l√¶ngere er n√łdvendige for opfyldelsen af kontrakten eller indledningen af kontrakten, og/eller hvis vi ikke l√¶ngere har en berettiget interesse i yderligere opbevaring.

Ved behandling af personoplysninger p√• grundlag af art. 6, stk. 1, litra f i GDPR, opbevares disse data, indtil den registrerede ud√łver sin ret til indsigelse i henhold til art. 21 (1) GDPR, medmindre vi kan give tvingende grunde til behandling, der er v√¶rd at beskytte, og som opvejer den registreredes interesser, rettigheder og friheder, eller behandlingen tjener til at h√¶vde, ud√łve eller forsvare juridiske krav.

Hvis personoplysninger behandles med henblik p√• direkte markedsf√łring i henhold til art. 6, stk. 1, litra f i GDPR, opbevares disse data, indtil den registrerede ud√łver sin ret til indsigelse i henhold til art. 21 (2) GDPR.

Medmindre andet er angivet i oplysningerne i denne erkl√¶ring om specifikke behandlingssituationer, vil lagrede personoplysninger blive slettet, hvis de ikke l√¶ngere er n√łdvendige til de form√•l, hvortil de blev indsamlet eller p√• anden m√•de behandlet.